Uutisia ja ajankohtaista Paimion seurakunnassa

Uutislistaukseen

Strategiakysely seurakuntalaisille

Seurakunta on kiinnostunut kuulemaan seurakuntalaisten mielipiteitä ja ajatuksia.


Kirkon elämä ja toiminta tarvitsevat yhteistä suuntaa. Strategisella suunnittelulla on operatiivista suunnittelua laajempi tarkoitus ja pysyvämpi vaikutus kirkon ja sen seurakuntien toimintaan.  Näillä sanoin koko kirkon "Ovet auki -strategia" hyväksyttiin syksyllä 2020 ja siinä kehotettiin jokaista seurakuntaa tekemään oma strategiansa tässä muuttuvassa maailmassa. 

Paimion seurakuntakin on aloittanut strategiatyönsä. Seurakunta on kiinnostunut kuulemaan seurakuntalaisten mielipiteitä ja ajatuksia. Olemme erittäin kiitollisia jokaisen seurakuntalaisen kommenteista ja tarvitsemme niitä.  

Tällä hetkellä Paimion seurakunta voi hyvin sekä toiminnallisesti että taloudellisesti, mutta jo viiden vuoden päästä tilanne voi olla toinen. Nyt haluamme luoda strategian, jossa voimme taata seurakuntalaisille se toiminnan, joka heille on tärkeintä ja niissä kiinteistöissä, joilla on merkitystä.  

[Edit 2.5.2022]

Kysely on päättynyt. Lämpimät kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille. Palkintoarvonta (saunailta seurakunnan leirikeskuksessa) suoritetaan toukokuun aikana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

2021-02-08 10:11:00.0