Uutisia ja ajankohtaista Paimion seurakunnassa

Päivitys jumalanpalvelusten toimittamiseen

21.1.2021 11.17

Jumalanpalvelusten toimittamisessa muutoksia 24.1.2021 alkaen.

Koronarajoitusten takia jumalanpalvelukset on viime aikoina toimitettu ilman läsnä olevaa seurakuntaa. 24.1.2021 alkaen jumalanpalvelukset jatkuvat seuraavasti:

Sunnuntaina 24.1. messu klo 10 Paimion kirkossa.

Koronarajoitusten takia ehtoollisjumalanpalvelukseen voi osallistua 10 henkilöä toimittavien henkilöiden lisäksi.
Noudatamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä.

Mahdollisuus ehtoollisen klo 14.30 Paimion kirkossa niille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.
Jumalanpalvelus striimataan suorana seurakunnan YouTube-kanavalla. Kanavalle jää tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Sunnuntaina 24.1. Sauvon kirkossa ei ole jumalanpalvelusta.

Sunnuntaista 31.1. alkaen jumalanpalvelukset normaalin aikataulun mukaisesti:

• Paimion kirkossa sunnuntaisin klo 10.
    Sunnuntaihin 7.3. asti mahdollisuus ehtoollisen klo 14.30 Paimion kirkossa niille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.

Sunnuntaista 14.3. alkaen mahdollisuus ehtoollisen klo 10.45-11.30 Paimion kirkossa niille, jotka eivät mahdu osallistumaan ehtoolliselle varsinaisessa messussa.

• Sauvon kirkossa kuun ensimmäisenä sunnuntaina jumalanpalvelus klo 10, muina sunnuntaipäivinä klo 12.

Kaikissa jumalanpalveluksissa on toistaiseksi osallistujarajoitus 10 henkilöä. Toimittavia henkilöitä ei lasketa kiintiöön mukaan.

Noudatamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Mikäli henkilöllä on vähänkään hengitystien oireita, ei hänen tule osallistua tilaisuuteen. Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä.