Uutisia ja ajankohtaista Paimion seurakunnassa

Alla olevista linkeistä klikkaamalla pääset tutustumaan uutisiin ja ajankohtaisiin asioihin tarkemmin.

Seurakunnan verkkosivut uudistuneet

16.6.2019 14.20

Syksyllä 2018 aloitettu uusien verkkosivujen rakentaminen on saatu julkaisuvaiheeseen. Sivujen päivitystyö on edelleen käynnissä, pahoittelemme sivuilta mahdollisesti löytyivä puutteita.

Uudet verkkosivut ovat toteutettu seurakuntien tarpeisiin suunnitellulla ja kehitetyllä Lukkari-julkaisujärjestelmällä,  jonka rakenne ja ulkoasu pohjautuvat kirkon jäsenten mielipiteisiin ja toiveisiin. Uusituilla verkkosivuilla on sekä uutta että vanhaa. Uudet sivut on tehty koko kirkolle räätälöityyn julkaisujärjestelmään, Lukkariin. Samaa verkkosivujen julkaisujärjestelmä on käytössä jo useimmissa seurakunnassa. Uudet sivut skaalautuvat myös tabletille ja älypuhelimiin.

Vanha osoite

Verkkosivut löytyvät edelleen vanhasta ja tutusta osoitteesta paimionseurakunta.fi. Etusivun oikeasta yläkulmasta pääsee näppärästi tutustumaan Sauvo-Karunan kirkkoalueeseen.

Tapahtumakalenteri tarjoaa tietoa toiminnasta

Tulevat tapahtumat löytyvät helposti Tapahtumat-valikosta. Mainion hakutoiminnon avulla löydät varmasti juuri sinua kiinnostavat tapahtumat.

Kehitys jatkuu

Verkkosivut eivät tule koskaan valmiiksi. Niinpä näitä, nyt uudistettuja sivuja kehitelllään ja parannellaan edelleen.

Lukkarilla tehdyt seurakuntien verkkosivut ovat responsiivisia ja hakukoneoptimoituja. Sivut siis toimivat luontevasti myös älypuhelimissa ja tableteteissa ja niiden sisällöt löytyvät tehokkaasti Google-hakukoneella.

Tervetuloa seurakunnan uusituille verkkosivuille!