Uutisia ja ajankohtaista Paimion seurakunnassa

Uutislistaukseen

Juhannus seurakunnassa

Juhannuksena 21.-23.6. on jumalanpalvelus päivittäin. Juhannusaattona pääsee myös saunomaan ja uimaan.

Suomen lippu salossa.

Juhannusaatto 

Juhannusaatto, perjantai 21.6.2024 aloitetaan saunomalla ja uimalla Rantalan leirikeskuksessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäklo 12-16 välisenä aikana. Tarjolla on  juomia ja pientä suolaista. Jos haluat grillata, grilli on käytössäsi.

Juhannusaattoiltana on sanajumalanpalvelus klo 19 alkaen Karunan kirkossa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Jumalanpalveluksen jälkeen ilta jatkuu ulkosalla juhannuksen juhlinnan merkeissä. Sateen sattuessa olemme Karunan seurakuntatalolla. Juhlassa myynnissä arpoja, makkaraa, pullaa ja kahvia. Joistain ennakkotiedoista poiketen tänä vuonna ei ole juhannuskokkoa.

Yhteiskuljetus Paimiosta ja Sauvosta

Seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen Karunaan. Lähtö on Pyölintien varrelta Paimion kirkon parkkipaikan kohdalta kello 18, Sauvon torilta kello 18.20. Paluu juhlan jälkeen noin kello 21 Karunan kirkolta. 

Juhannuspäivä

Juhannuspäivänä - Johannes Kastajan päivänä - lauantaina 22.6.2024 on juhannuspäivän messu klo 10 alkaen Sauvon kirkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Jumalanpalveluksen toimittavat Kalle Elonheimo ja Johanna Hartikainen.

Juhannussunnuntai

Sunnuntaina 23.6.2024 on kansanlaulukirkko klo 18 Paimiossa Räpälässä vanhalla kirkon paikalla (Sillankorvantie, Paimio). Kansanlaulukirkon toimittavat Benjamin Kasari ja Juha Viljanen.  Omat virsikirjat ja kirkkokahvit mukaan. Sateella jumalanpalvelus toimitetaan Paimion kirkossa.

Tervetuloa seurakunnan tilaisuuksiin!

18.6.2024 10.18