TOUR DE HENRIK

Pyörävaellus juhannuksen jälkeen 23.-25.6.2020

Tour de Henrik on kolmipäiväinen pyöräilty pyhiin­vaellus, joka on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille. Pyöräilymatkaa kertyy n. 145 kilometriä. Pisin päivämatka on noin 60 kilometriä. Matkanopeus on 15 - 20 km/h. Matkasta selviää aivan tavallisella, kunnossa olevalla polkupyörällä.

Pyöräilemme vanhaa tienpohjaa, Pyhän Henrikin tietä, Kokemäeltä Turkuun, pitkin järvien rantoja, läpi metsien ja peltoaukeamien kulttuurimaisemista nauttien. Koemme menneen ajan tunnelmaa yhteisissä illanvietoissa ja tien merkittävissä paikoissa pysähtyessämme.

Paimiossa tai Sauvossa asuville nuorille hinta on 70 euroa ja se sisältää majoituksen, kuljetuksen seurakunnastamme Kokemäelle, ruokailut sekä uimisen Turun Caribialla. Turusta Sauvoon/Paimioon kuljetus on järjestettävä itse. Muualla kuin Paimiossa tai Sauvossa asuvilta voidaan laskuttaa lisäksi kuljetuskulut Kokemäelle.

Järjestäjät:

Nuori kirkko, Nuoren kirkon Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri ry, ja Säkylä-Köyliön seurakunta. Yhteistyökumppani: Pyhän Henrikin pyhiinvaellusyhdistys

Kalle Elonheimo, puh. 044 7735 881 ja kalle.elonheimo(at)evl.fi

Viimeistään 8.6.2020 tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Alle 13-vuotiaan ilmoittautujan osalta tulee hänen huoltajansa täyttää ilmoittautuminen.

Tietosuojasta

Annettuja tietoja käytetään vain seurakunnan yhteydenpitoon ilmoittautujan ja tapahtuman järjestäjien kanssa. Ne poistetaan järjestelmästä tapahtuman jälkeen kohtuullisessa ajassa.

Käytännön asioita

Vaelluksen aikana mukanamme kulkee huoltoauto, johon voi jättää repun, jossa on sellaista tavaraa jota et tarvitse pyöräillessä, mm. makuupussi. Huoltoauton mukana tulee pumput, paikat, ea-laukku ym. huoltoon liittyvää. Vaelluksella on joitain kohtia, joissa ei pääse pyörällä joten joudumme myös pienen matkan patikoimaan.

Tarkista pyöräsi kunto viimeistään ennen juhannusta. Huolla ja huollata. Erityisen tärkeää on jarrujen toimivuus. Matkaa helpottaa ja pyörää säästää sopiva rengaspaine. Pyörä kannattaa myös puhdistaa edellisviikolla ja ketjut öljytä puhdistuksen jälkeen.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia ohjeita sähköpostitse n. 10. kesäkuuta.

TdH twitterissä: @Tour_de_Henrik

Tour de Henrik pyörävaellus

Ilmoittautuminen Tour de Henrikille 23.-25.6.2020

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Tour de Henrik pyörävaellukselle.

Puhelinnumero, josta huoltaja varmasti tavoitetaan vaelluksen aikana.
Tähän tietoja, joita vaelluksen vetäjien on hyvä tietää.
Kyllä. Annan suostumukseni antamieni henkilötietojen käsittelyyn. ( (Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus)