Ilmoittautuminen vanuleireille

Koronavirustilanteen vuoksi kesän leirit toteutetaan tänä vuonna ainoastaan päiväleireinä!

Päiväleirien ajankohdat

Koronavirus COVID-19 tilanteen vuoksi leiriolosuhteissa käsiygieniaan on kiinnitettävä tavallista enemmän huomiota. Leirin osallistujia ja henkilökuntaa ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Yleisten tilojen siivoukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Pyrimme toimimaan väljissä tiloissa ja ulkoilla mahdollisimman paljon.

Päiväleirit ovat

Wanhalla

• 1. päiväleiri 1.-5.6. klo 10-14.
  • 2. päiväleiri 8.-12.6. klo 10-14.

Seurakunta tarjoaa mehua ja hedelmiä. Leiriläiset ottava muutoin omat eväät mukaan, jotka voit jättää Wanhan jääkaappiin.
Wanhan päiväleirien hinta on 10 e/leiri.

Rantalan leirikeskuksessa

• 3. päiväleiri 22.-23.6. klo 9-16 Rantalan leirikeskuksessa.
    Leirin hinta on 10 euroa.

• 4. päiväleiri 24.-26.6. klo 9-16 Rantalan leirikeskuksessa.
    Leirin hinta on 15 euroa.

Kulku Rantalan leireille omin kyydein. Leirillä tarjolla lounas klo 12 sekä välipala klo 14.30.

Leirien maksimi osallistujamäräärä on 20 osallistujaa/leiri. Näin pystymme huomioimaan riittävästä väljyydestä sisätiloissa ja noudattamaan koronaepidemian aikaisia hygieniaohjeistuksia.

Ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Tietosuojasta

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä laskutukseen. Osallistujalista on myös tilaisuuden turvallisuusasiakirjan liitteenä. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.  Jos tilaisuudessa on tapahtunut vahinko tai onnettomuus, joka on vaatinut vaaratilanneselvityksen ja/tai vakuutusilmoituksen tekemistä, säilytetään tietoja, kunnes asian käsittely on saatu loppuun.

Koronarajoitukset

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Koululaisten vanu-päiväleirit

Paimion seurakunta järjestää alakouluikäisille kesällä 2020 vanuleirit poikkeuksellisesti päiväleireinä.

Ilmoittautuminen vanuleirille

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan vanu-päiväleirille

puhelinnumero, josta huoltajan saa kiinni leiripäivien aikana
leirikirje lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen