Ilmoittautuminen hiihtolomaleireille

Seurakunta järjestää kaksi kouluikäisten leiriä hiihtoloma-aikaan Rantalan leirikeskuksessa. Leireillä on ohjelmassa mm. ulkoilua, seikkailua, saunomista, nuotioherkkuja ja askartelua.

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu yällä sivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Hiihtolomaleiri 1

Leiri on täynnä, kysy peruutuspaikkoja rita.smolander(at)evl.fi

Hiihtolomaleiri 2

on ke 19.2. klo 10 - pe 21.2. klo 15. Leiri alkaa Rantalassa keskiviikkona klo 10, jonne vanhemmat tuovat lapsensa. Leiri päättyy Rantalassa perjantaina klo 15.

Kakkosleirin hinta on 35 euroa, ja sisaralennus on 50 %.

Leirikirje lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneiiden huoltajille viimeistään viikolla 7.

Tietosuojasta

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen tai hänen huoltajansa ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä tarvittaessa laskutukseen.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty ja ilmoittautujan kaikki velvoitteet on suoritettu.

Ilmoittautuminen hiihtolomaleirille
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.