Oot kaikki mulle -konsertti

la 6.7. klo 18.00 – 19.00
Oot kaikki mulle juliste

Sauvon kirkko

Rakastetuimpiin suomalaisiin runoihin ja rakkauslyriikoihin sävellettyä musiikkia

Eino Leinon, runon ja suven päivän konsertti.

Esiintyjät:
- Päivi Heikura: laulu, piano ja sävellykset
- Katariina Sallinen: viulu
- Oliver Müller: sello

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa tuntia ennen ovelta. Vain käteismaksu.

Tervetuloa!

Päivi Heikura ja Katariina Sallinen soittivat aikoinaan yhdessä Madetojan musiikkilukiossa Oulussa, mutta sitten tiet veivät eri puolelle Suomea. Katariina on toiminut viulistina Turussa ja Päivi musiikin opettajana ja muusikkona Torniossa. Viime kesänä he konsertoivat pitkästä aikaa yhdessä Kustavin kirkossa. Tänä kesänä kokoonpanoon tulee mukaan sellisti Oliver Müller Turusta.

Tunnelmallisen iltakonsertin laulut ovat Päivin sävellyksiä koskettaviin suomalaisiin lyriikoihin. Mukana on tunnettuja suomalaisten rakastamia runoja mm. Aale Tynnin Kaarisilta ja Uuno Kailaan Poikani.
Rakkauslyriikoista konsertissa kuullaan mm. Tommy Tabermannin, Kyösti Mäkimattilan ja Anna-Leena Härkösen tekstejä. Laulujen sävelkieli on herkkää ja kaunista, suomalaista sielunmaisemaa aidoimmillaan.

Tervetuloa koskettavaan iltakonserttiin!
  • Musiikki Musiikki