Äijäretriitti

pe 7.10. klo 18.00 – su 9.10. klo 14.00

Rantalan leirikeskus (Hirvonpääntie 560)

Hiljentymistä, luonnon äärellä ja Jumalan kanssa oleilua, hengähdystä arjen keskelle.

Tuntuuko siltä, että on tullut taas hiukan tehtyä töitä? Paluu koronasta normaaliin kummeksuttaa? Tai että muuten vaan olisi tauon paikka? Että olisi syytä uudestaan opetella hengittämään kaikessa rauhassa sisään ja ulos?

Paimion ja Salon seurakunnat järjestävät yhteistuumin ja vakain aikein retriitin miehille Paimion Rantalan leirikeskuksessa.

Äijäretriitti on mahdollisuus pitää hengähdystaukoa. Saa jättää arjen hetkeksi taakseen - se jaksaa kyllä odottaa sen aikaa. Retriitissä hiljennetään vauhtia ja mieltä. Siellä saa olla (osan aikaa) äijästi hiljaa, mutta ollaan sitä porukalla - kaveria ei jätetä. Retriitissä ei velvoiteta olemaan tietyllä "oikealla" tavalla mitään (väkisin äijäilykään ei ole pakollista). Siellä sitoudutaan vain kunnioittamaan yhteistä oikeutta olla hiljaa ja funtsia asioita, tai olla funtsimatta, jos siltä tuntuu. Aikataulussa on väljyyttä. Papin kanssa saa jutella, mutta saa sen kanssa olla juttelemattakin. Ruokaa saa ja saunakin lämpiää. Ehtoollista jaetaan pyhäaamuna niin haluaville.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Paimion seurakunta, Sauvo-Karunan kirkkoalue