Paastonajan iltaretriitti

ke 23.3. klo 19.00 – 20.00

Paimion kirkko

Retriitti alkaa rukoushetkellä. Hiljaisen mietiskelyn, rukouksen ja katselun jälkeen ilta päättyy yhdessä veisattavaan virteen.

Paastonaika kutsuu meitä hiljentämään askeleitamme ja pysähtymään hetkeksi pyhän äärelle. Rukoushetkessä käytämme Lönnebon rukoushelmiä (www.rukoushelmet.net).

Yksi mahdollisuus pysähtyä on tulla paastonaikana vuoroviikoin Paimion ja Sauvon kirkoissa järjestettäviin arkiretriitteihin. Niissä pyhyyden kokemus syntyy yhteisestä rukouksesta ja mietiskelystä, yhdessä hiljaa olemisesta, rauhallisesta musiikista, kynttilöiden valosta. Voit osallistua yksin tai yhdessä, kerran tai joka viikko.

Hiljaisella viikolla (palmusunnuntaista hiljaiseen lauantaihin, 10.-16.4.) ei ole iltaretriittiä vaan paastonajan vietto jatkuu viikon jokaisen päivän jumalanpalveluksissa.

Paimion seurakunta, Sauvo-Karunan kirkkoalue