Lasten Kauneimmat Joululaulut Sauvon kirkossa

su 19.12. kello 17.00 - 18.00
Sauvon kirkko

Taas on aika laulaa perinteisiä joululauluja. Koronapassi kysytään kaikilta yli 16-vuotiailta.

Mukana laulamassa ovat Eeva Moilanen ja Jutta Lahtinen.

Koronapassi käytössä

Lounais-Suomen aluehallintoviraston kokoontumisrajoitus kieltää kaikki sisätiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli 50 henkilöä. Toimijat voivat järjestää yli 50 henkilön tilaisuuksia ottamalla käyttöön koronapassin. Määräys on voimassa ainakin 16.12.2021 saakka.

Koronapassi on käytössä seurakunnan järjestämissä konserteissa sekä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa. Koronapassi kysytään tilaisuuteen osallistuvilta ovella. Tulijan on myös varauduttava tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytensä. Tilaisuuksiin kannattaa tulla hyvissä ajoin.

Kaikissa sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta, annathan riittävän tilan kaikille mukanaolijoille. Tulethan paikalle vain, jos sinulla ei ole koronaan sopivia oireita kuten nuhaa, yskää tai kurkkukipua.

Tervetuloa!

Sauvo-Karunan kirkkoalue