Toivoa naisille -rukouspiiri

ma 25.10. kello 14.00 - 15.30
Paimion kirkko

Mediajärjestö Sanansaattajien kaikille avoin rukouspiiri.

Kansainvälinen Toivoa naisille-työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 50 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa.

Toivoa naisille-rukousryhmä kokoontuu Paimiossa parillisten viikkojen maanantaisin klo 14 Mikaelintalon kirjastossa osoitteessa Pyölintie 3, Paimio. Huomaathan muuttuneen alkamisajan!

Tällä kerralla piiri kokoontuu poikkeuksellisesti Paimion kirkossa.

Rukousryhmän vetäjänä toimii Marja Alhokankare.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.