Agricola-kävely Paimiosta Turkuun

su 19.9. kello 09.00 - 19.00
Paimion kirkosta Kuninkaantietä myötäillen Turun tuomiokirkkoon

Ilmoittautuminen on päättynyt

Agricola-kävely lukutaidon puolesta päättyy n. 30 km patikointiin Paimiosta Turun tuomiokirkkoon. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki agricola.fi/agricolakavely

Lähtö Paimion kirkosta klo 9.00, päätöshartaus Turun tuomiokirkossa klo 18.00.

Varusteet
Varustaudu säänmukaisin varustein ja hyvin sisään ajetuin kengin. Mikäli säätila on sateinen, kenkien on hyvä pitää kosteutta. Pakkaa reppuun riittävän suuri vesipullo ja evästä. Kävelyä rytmittävät pienet tauot ja vähän pidempi evästauko. Jos sinulla on huomioliivi, laita se päällesi. Kävelysauvat ovat myös hyväksi koettu varustus. Ota mukaan myös kasvomaski. Kävellessä sitä ei tarvitse käyttää, mutta yhä edelleen koronan vuoksi sitä tarvitaan sisätiloissa.

Tue lukutaitotyötä kävelemällä

Agricola-kävely muistuttaa meitä suomalaisia lukutaidon merkityksestä: mitä olisimmekaan ilman Agricolaa ja hänen aikalaisiaan? Pipliaseura tekee maailmalla työtä Agricolan hengessä – juuri nyt 20 000 naista Afrikassa oppii lukemaan omaa äidinkieltään Pipliaseuran lukutaitohankkeessa. Tämän vuoksi haluamme innostaa kävelijöitä myös tukemaan lukutaitotyötä. Voit tehdä sen osoitteessa: https://agricola.fi/lukutaitotyLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä Lahjoittaminen on vapaaehtoista.

https://www.pipliakauppa.fi/tuote-osasto/lahjatuotteet/Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä osoitteesta voit halutessasi tilata Agricola-kävelyn T-paidan (25 e) ja seitsemän pyhiinvaelluskortin nipun (7e) Korteissa on raamatunkohta ja rukous seitsemään pyhiinvaellusperinteen teemaan liittyen.

Muuta
Noudatamme kulkiessamme turvavälejä, hyvää käsihygieniaa ja toivomme, että jos tunnet itsesi yhtään flunssaiseksi, jäät kotiin.

Kysyttävää?
Lisätietoa pyhiinvaelluksesta voit kysellä kävelyn vetäjältä Hannu Holmalta: holmanhannu@gmail.comLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Agricola-kävelyn verkkosivu, m.m. ilmoittautuminen

Pipliaseura