Pieni pyhiinvaellus

to 5.8. kello 13.00 - 20.00
Karunan kirkko, Sauvon kirkko

Pieni pyhiinvaellus Sauvosta Karunaan.

Matkaan siunaaminen klo 13 Sauvon kirkossa. Pyhiinvaellus päättyy klo 19 Kesäillan kirkon viikkomessuun Karunan kirkossa. Vaellettava matka on noin 16 km. Paluukuljetus Karunasta Sauvoon.  Mukana vaeltamassa Eeva Moilanen ja Liisa Tommila sekä huoltoautokuskina Helme Högblom.

* taukojen yhteydessä rukoushetkiä
* patikoinnin ohessa hiljentymistä, mietiskelyä, laulua ja keskustelua

* Sauvosta ei ole illalla julkisen liikenteen yhteyksiä minnekään. Sauvon kirkon luona on runsaasti pysäköintitilaa.

Reitti
Sauvon kirkko - Sauvontie - Saustilantie - Karunantie - Finskyläntie - Vanha Karunantie - Karunantie - Kasklahdentie - Haanniementie - Karunan kirkkotie - Karunan kirkko
Mukaan voi tulla matkan varreltakin!

Varusteet (ainakin)
* sopivat jalkineet (kestopäällystettä ja hiekkateitä)
* reppu ja ainakin litra juomavettä lähtiessä
* iltapäivän eväät (muonitus vasta Karunan seurakuntakodilla)
* virsikirja tai Pieni pyhiinvaelluskirja
* päähine suojaamaan auringolta tai/ja sadevarusteet; siis sään mukaan

Ennakkoilmoittautuminen ei ole tarpeen.

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Sauvo-Karunan kirkkoalue