Peimarin seutu rukoilee

ke 25.11. kello 18.00 - ke 25.11. kello 19.30
Sauvon kirkko

Yhteiskristillinen rukousilta

Tule levähtämään hetkeksi tai kahdeksi.  Rukoilemme yhdessä mm :

• seutukunnan asioiden puolesta
  • Isänmaamme puolesta
  • lasten ja nuorten puolesta
  • työttömien puolesta
  • yksinäisten puolesta

Tule ja liity rukouksen ilmapiiriin. Voit tuoda oman rukousaiheesi esirukouslapulle kirjoitettuna (lappuja saa myös kirkossa).

Pieniä todistuspuheenvuoroja ja evankeliumin ilosanomaa tuomassa iso joukko maallikoita.

Koronatilanteesta johtuen ei kahvitarjoilua. Olet lämpimästi tervetullut!

Tilaisuudessa on noudatettava turvaetäisyyksiä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).

Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikissa sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa.

Sauvo-Karunan kirkkoalue