Luisteluvuoro Paimion jäähallissa

la 21.11. kello 16.00 - 17.00
Paimion jäähalli (Vistantie 63)

Ilmoittautuminen on päättynyt

Yleisöluistelu jäähallissa. Koronatilanteen takia pakollinen ilmoittautuminen. Osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan.

Pakollinen ilmoittautuminen

Luisteluvuoroon on ilmoittautuminen.  Vuoroon tulee ilmoittautua viimeistään lauantaina klo 14. Kun tulet hallille, on seurakunnan työntekijä ovella ilmoittautumislistan kanssa. Ilmoitat hänelle nimesi ja hän merkitsee sinut listaan osallistuneeksi. Mikäli et ole ilmoittautunut, et voi osallistua luisteluvuoroon.

Ilmoittautuminen tästä linkistä maanantaina 16.11. klo 9 alkaen.

Miksi on ilmoittauduttava?

Ilmoittautuminen on Koronatilanteen mukanaan tuoma ominaisuus. Mm. pukukopeissa tai vaihtoaitiossa luistimia jalkaan laitettaessa on turvavälien noudattaminen haastavaa.  Ilmoittautumiset kerätään siksi, että jos osallistujien joukossa sattuu olemaan henkilö, jolla on korona, pystytään  muille osallistujille ilmoittamaan mahdollisesta altistumisesta.

Kenen on ilmoittauduttava?

Vuoroon ilmoittautuvat ne henkilöt, jotka menevät jäälle tai pukukoppiin/vaihtoaitioon, esimerkiksi laittamaan lapselle luistimia jalkaan. Alle 18-vuotiaalta tarvitaan myös huoltajan yhteystiedot. Jos osallistujiin tarvitsee olla yhteydessä, alle 18-vuotaiden kohdalla otamme yhteyttä hänen huoltajaansa.

Huom! Osallistujien määrää joudutaan rajoittamaan, jotta turvaetäisyyksiä pystytään noudattamaan. Ilmoittaudu siis ajoissa!


Ota yhteyttä

varhaisnuorisotyönohjaaja

Kasvatustyön työalavastaava