Leikki-ilta Paimion kirkossa

ti 17.11. kello 17.30 - 19.00
Paimion kirkko

Leikki-ilta on ihan oikea ilta, jossa leikitään leluilla ja viihdytään yhdessä.

Lapsenoikeuksien viikolla vietämme Leikki-iltaa poikkeuksellisesti Paimion kirkossa. Tutustumme kirkkotilaan, jossa myös leikimme ja askartelemme. Leikin päätteeksi on hartaushetki. Voit ottaa mukaasi sisätossut tai villasukat. Iltapalapussit jaetaan mukaan kotiin. Leikki-iltaan ei tarvitse ilmoittautua.

Tilaisuudessa on noudatettava turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikissa sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa.