Jumalanpalvelus Paimion kirkossa

su 8.11. kello 10.00 - su 8.11. kello 11.30
Paimion kirkko

Ehtoollisjumalanpalvelus Paimion kirkossa.

Jumalanpalveluksen toimittavat Vesa Tuominen ja Armi Laakso.

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja

• Kirkkoon tultaessa ja kirkosta poistuttaessa käytetään käsihuuhdetta, joita on kirkon ovilla.

• Älä koskettele kirkossa mihinkään, mihin sinun ei ole välttämätöntä koskea. Jumalanpalveluksessa ei esimerkiksi käytetä virsikirjoja. Virret lauletaan monisteista, joita on kirkon ovilla. Jumalanpalveluksen jälkeen palauta käyttämäsi virsimonisteet kirkon ovella olevaan laatikkoon, josta ne siirretään kierrätykseen.

• Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen on laitettava kertakäyttönenäliina.
    Varaa mukaasi nenäliinoja varmuuden vuoksi.

Ehtoollisella toimiminen

Jumalanapalveluksen aikana ehtoollisosion alussa jumalanpalveluksen toimittava pappi antaa ohjeet, miten ehtoollisella toimitaan.

Jumalanpalvelukseen ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikissa sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa.