pe 6.11. kello 09.30 - 11.30
Sauvon seurakuntatalo

Perhekerho toistaiseksi pihaperhekerhona Sauvon seurakuntatalon leikkipaikalla.

Perhekerhossa on kahvitarjoilu, muutoin omat eväät. Rankkasateella olemme seurakuntatalossa.

Tilaisuudessa on noudatettava turvaetäisyyksiä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19Linkki avautuu uudessa välilehdessä).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikissa sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa.

Sauvo-Karunan kirkkoalue