Jumalanpalvelus Sauvon kirkossa

su 18.10. kello 10.00 - su 18.10. kello 11.30
Sauvon kirkko

Sadonkorjuun kiitosmessu eli ehtoollisjumalanpalvelus Sauvon kirkossa.

Jumalanpalveluksen toimittavat Kalle Elonheimo ja Petri Kopponen. Järjestäjinä Paimion seurakunta ja MTK Sauvo-Karuna.

Messun jälkeen uutispuurotarjoilu Sauvon seurakuntatalossa (Pappilantie 2).

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat.

Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja

• Kirkkoon tultaessa ja kirkosta poistuttaessa käytetään käsihuuhdetta, joita on kirkon ovilla.

• Älä koskettele kirkossa mihinkään, mihin sinun ei ole välttämätöntä koskea. Jumalanpalveluksessa ei esimerkiksi käytetä virsikirjoja. Virret lauletaan monisteista, joita on kirkon ovilla. Jumalanpalveluksen jälkeen palauta käyttämäsi virsimonisteet kirkon ovella olevaan laatikkoon, josta ne siirretään kierrätykseen.

• Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen on laitettava kertakäyttönenäliina.
    Varaa mukaasi nenäliinoja varmuuden vuoksi.

Ehtoollisella toimiminen

Jumalanapalveluksen aikana ehtoollisosion alussa jumalanpalveluksen toimittava pappi antaa ohjeet, miten ehtoollisella toimitaan.

Jumalanpalvelukseen ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan kirkkoalue