Peimarin seutu rukoilee

ke 30.9. kello 18.00 - ke 30.9. kello 19.30
Piikkiön kirkko (Hadvalantie 5, 21500 Piikkiö)

Yhteiskristilliset, yli kuntarajojen ulottuvat rukousillat noin kerran kuussa Paimiossa, Sauvossa ja Kaarinan Piikkiössä.

Tule levähtämään hetkeksi tai kahdeksi.  Rukoilemme yhdessä mm :

• seutukunnan asioiden puolesta
  • Isänmaamme puolesta
  • lasten ja nuorten puolesta
  • työttömien puolesta
  • yksinäisten puolesta

Tule ja liity rukouksen ilmapiiriin. Voit tuoda oman rukousaiheesi esirukouslapulle kirjoitettuna (lappuja saa myös kirkossa).

Pieniä todistuspuheenvuoroja ja evankeliumin ilosanomaa tuomassa iso joukko maallikoita.

Olet lämpimästi tervetullut!

Tilaisuudessa on noudatettava turvaetäisyyksiä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.