Tour de Henrik pyörävaellus 10-14 vuotiaille

ti 23.6. kello 09.00 - to 25.6. kello 18.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tour de Henrik on kolmipäiväinen pyöräilty pyhiin­vaellus, joka on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille. Pyöräilymatkaa kertyy n. 145 kilometriä. Pisin päivämatka on noin 60 kilometriä. Matkanopeus on 15 - 20 km/h. Matkasta selviää aivan tavallisella, kunnossa olevalla polkupyörällä.

Pyöräilemme vanhaa tienpohjaa, Pyhän Henrikin tietä, Kokemäeltä Turkuun, pitkin järvien rantoja, läpi metsien ja peltoaukeamien kulttuurimaisemista nauttien. Koemme menneen ajan tunnelmaa yhteisissä illanvietoissa ja tien merkittävissä paikoissa pysähtyessämme.

Paimiossa tai Sauvossa asuville nuorille hinta on 70 euroa ja se sisältää majoituksen, kuljetuksen seurakunnastamme Kokemäelle, ruokailut sekä uimisen Turun Caribialla. Turusta Sauvoon/Paimioon kuljetus on järjestettävä itse. Muualla kuin Paimiossa tai Sauvossa asuvilta voidaan laskuttaa lisäksi kuljetuskulut Kokemäelle.

Järjestäjät:

Nuori kirkko, Nuoren kirkon Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri ry, ja Säkylä-Köyliön seurakunta. Yhteistyökumppani: Pyhän Henrikin pyhiinvaellusyhdistys

Kalle Elonheimo, puh. 044 7735 881 ja kalle.elonheimo(at)evl.fi