Kansanlaulukirkko Räpälässä

su 21.6. kello 10.00
Vanhalla kirkon paikalla Räpälässä (Sillankorvantie, Paimio)

Sanajumalanpalvelus

Kansanlaulukirkon toimittavat Risto Räty ja Armi Laakso. Omat kirkkokahvit mukaan, virsikirjaa ei tarvitse ottaa mukaan, laulut lauletaan tilaisuudessa jaettavista monisteista. Sateella jumalanpalvelus toimitetaan Paimion kirkossa. 

Huomaa, että Jokelan koulun viereinen Vanhan Turuntien Isosilta on korjaustöiden takia suljettu kokonaan kaikelta liikenteeltä. Kulku Räpälään Paimiontien Pakurlan sillan kautta.

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat. 

Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja

Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen on laitettava kertakäyttönenäliina.
Varaa mukaasi nenäliinoja varmuuden vuoksi.

Jumalanpalvelukseen ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Riskiryhmään kuuluvat

Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista voida siten myöskään suositella. Jos osallistuminen on välttämätöntä, tulee yllä mainittuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia ehdottomasti noudattaa.

Vakavan koronavirustaudin riskiryhmät:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/vakavan-koronavirustaudin-riskiryhmat

 


Ota yhteyttä