Kummipiknik

la 6.6. kello 09.00 - su 7.6. kello 19.00
Karunan kirkko

Kummipikink ulkona omatoimisesti Karunan kirkon maastossa. Kutsu oma kummisi mukaan!

Voit käydä piknik-retkellä juuri sinulle, perheellesi ja kummillesi sopivana ajankohtana.

Kutsu oma kummisi mukavaan yhdessäoloon piknikin merkeissä! Kummipiknik toteutetaan tänä vuonna omatoimisesti kokoontuen. Kirkon pihapiirissä on myös omatoimisesti kuljettava pieni rastirata. 

Otathan huomioon, että kirkossa tai hautausmaalla voi olla toimitus menossa. 

Lähtekää yhdessä ulkoilemaan, perheet ja kummit!

 

Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää - pidä riittävä turvaväli

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19). Tartuntojen torjumiseksi tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
Lähikontaktien välttämiseksi on osallistujien pidettävä riittävä  turvavälit 1-2 metriä toisiin osallistujiin, poislukien samaan ruokakuntaan kuuluvat. 

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19).
Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.


Järjestäjä

Sauvo-Karunan kirkkoalue