Hyvän Paimenen vauvakirkko

su 26.4. kello 10.00 - 11.30
Tallenne tulossa verkkoon

Hyvän Paimenen vauvakirkkoa vietetään perinteisesti kaksi viikkoa pääsiäisen jälkeen. Vauvakirkkoon kutsutaan aina edellisen Hyvän Paimenen vauvakirkon jälkeen kastetut vauvat. Tänä vuonna vauvakirkko on seurakunnan Youtube-kanavalla.

Vauvakirkko toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.

Tänä vuonna poikkeusolojen takia emme valitettavasti voineet kutsua vauvoja kirkkotilaan viettämään vauvakirkkoa. Sen sijaan olemme kutsuneet heidät osallistumaan Hyvän paimenen vauvakirkkoon sunnuntaina 26.4.2020 klo 10 alkaen seurakunnan Youtube-kanavalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kanava löytyy osoitteesta www.youtube.com ja kirjoittamalla hakukenttään Paimion seurakunta. Valitsemalla kanavalta välilehden videot, löydät vauvakirkon. Sen voit katsoa juuri silloin, kun sinulle ja perheellesi parhaiten sopii, vaikkapa iltapäivällä päiväunien jälkeen.

Vauvakirkon toimittavat kirkkoherra Vesa Tuominen ja kanttori Eeva Moilanen, suntiona Susanna Sivonen.

Tervetuloa!