Sauvon seurakuntatalo

Perhekerhossa yhdessäoloa lasten ja aikuisten kesken.

Tänään luontoretkeilyä seurakuntatalon lähimaastossa.

Tule nauttimaan yhdessäolosta ja tutustumaan toisiin lapsiin sekä aikuisiin! Kerhossa on klo 9.45 hartaus, jonka jälkeen saadaan nauttia vapaaehtoisten laittamasta aamupalasta. Lisäksi voit leikkiä kerhohuoneessa leluilla toisten kanssa, askarrella ja puuhailla muuta mukavaa. Kerhossa lapset ovat oman aikuisen vastuulla.

Kerhoon ovat tervetulleita lapset, aikuiset, isovanhemmat, kummit tai muut lapselle tärkeät aikuiset.

Perhekerho alkaa pienellä hartaudella klo 9.30 Sauvon kirkossa  24.1., 28.2., 3.4., ja 8.5.

Sydämellisesti tervetuloa!

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Wanha

Perhekerho

Perhekerhossa tapaat muita alueen lapsiperheitä, voit luoda uusia tuttavuuksia ja lapset voivat saada uusia leikkikavereita.

Sauvon seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerhossa yhdessäoloa lasten ja aikuisten kesken.

Wanha