Wanha

Perhekerhossa tapaat muita alueen lapsiperheitä, voit luoda uusia tuttavuuksia ja lapset voivat saada uusia leikkikavereita.

Tänään aloitus kirkkohetkellä Paimion kirkossa. Sen jälkeen Tanja-äidin askartelua Wanhalla.

Perhekerhoon voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat, hoitajat ja lapset. Lapset ovat sen aikuisen vastuulla, jonka kanssa he ovat kerhoon tulleet. Perhekerhossa toimitaan yhdessä sovittujen sääntöjen ja sopimusten mukaan kaikkien lasten turvallisuus ja viihtyvyys huomioiden.

Tarjolla mehua ja kahvia, muutoin omat eväät.

Seurakunnasta mukana perhetyönohjaaja Sirkku Nyman.

Tervetuloa!

Sauvon seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerhossa yhdessäoloa lasten ja aikuisten kesken.