Naisten sauna

Karunan Urheilijoiden saunamökki, Nuorisotalontie 3, Karuna

Kaiken ikäisten naisten yhteinen sauna ja teeilta kauniissa Karunassa. Uinti mahdollisuus ympäri vuoden.

Noin kerran kuukaudessa naisilla on mahdollisuus kokoontua yhteen saunomaan ja viettämään yhteistä teehetkeä ja hartautta Karunaan. Kaikki ovat tervetulleita ja saunapakkoa ei ole! Ilta alkaa löylyissä klo 18.00 ja päättyy noin klo 20.30. Saunan jälkeen on hartaushetki ja tarjolla iltateetä. Iltaan voi osallistua omassa tahdissaan eli saunoa voi vaikka koko illan tai tulla paikalle silloin kun itselle sopii.

Paimion kirkko

Matalan kynnyksen kirkkoilta

Matalan kynnyksen kirkkoillassa Pirjo Vahtolan runoesitys Pitää elämää yllä.

Sauvon seurakuntatalo

Aamiaiskahvila ja ruokakassien jako

Tiistai aamuisin Sauvon seurakuntatalolla aamiaiskahvila klo 9.00-11.00 tarjolla puuroa, leipää ja kahvia. Tervetuloa!

Sauvon seurakuntatalo

Varttuneen väen kerho

Varttuneen väen kerholaiset kokoontuvat erilaisten teemojen ääreen, keskustelemaan ja kahville.