Sauvon seurakuntatalo

Seurakunnan olohuoneeseen Sauvossa eli tuttavallisemmin Olkkariin voit tulla nauttimaan yhdessäolosta, yhdessä tekemisestä ja jutustelusta. Olkkari on tarkoitettu erityisesti lapsille, lapsiperheille ja kouluikäisille.

Seurakunnan lelut ja pelit ovat käytössä. Jos mielesi tekee askarrella, niin askartelumateriaalia on tarjolla näpertäjille. Voit olla olkkarissa koko olkkarin aukiolon ajan tai piipahtaa vaikkapa vain pieneksi hetkeksi. Seurakunta tarjoaa kahvin, mehun ja tilan, jossa voi syödä omia eväitä. Olkkariin ei tarvitse ilmoittautua. Olkkariin tullaan sisälle seurakuntatalon kerho-ovesta, joka on lähinnä leikkipuistoa talon "perällä".

Kouluikäiset voivat tulla yksin, alle kouluikäiset oman vanhemman kanssa.

Paimion seurakunta