Kirkkoalueen kuulumiset

su 9.2. kello 12.30 - su 9.2. kello 15.30
Sauvon kirkko, Sauvon seurakuntatalo

Sauvo-Karunan kirkkoalue kerää ensi sunnuntaina 9.2. seurakuntalaisilta kuulumisia ensimmäisestä vuodesta osana Paimion seurakuntaa. Palautteet ja toiveet auttavat suunnittelemaan tulevaa toimintaa niin kirkkoalueella kuin koko seurakunnassakin.

Päivän ohjelmassa on klo 12.30 Sauvon kirkossa messu sekä välittömästi sen jälkeen Sauvon seurakuntatalossa maksuton keittolounas ja kirkkokahvit ennen itse kuulumisten kokoamista.

Nuorekkaassa messussa ovat mukana tulevana kesänä Sauvossa konfirmoitavat nuoret.

Lounaan ja kirkkokahvit kirkkoalue tarjoaa käytettävissään olevin Venhevirran rahaston varoin. Tilaisuuden yhteydessä voi myös osallistua Yhteisvastuukeräykseen.

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan kirkkoalue