Joulukorttipaja ja iltaperhekerho

Sauvon seurakuntatalo

Joulukorttien askartelua ja yhdessäoloa toisten kanssa Sauvossa

Tule askartelemaan omat joulukorttisi. Voit ottaa mallia valmiista ideoista tai sitten käyttää luovuttasi ja askarrella ihan oman näköisesi kortit. Tarjolla on kartonkia, eri värisisiä papereita, kakkupaperia, kiillettä, liimaa, kyniä, maalia, nauhoja... kaikenlaista ihanaa.

Jos askartelu ei ole oman mielesi mukaista, niin sitten voit nauttia perinteiseen iltaperhekerhon tapaan  yhdessäolosta ja leikkimisestä omien vanhempien, isovanhempien, kummien tai muun oman aikuisen kanssa. Kouluikäiset voivat tulla yksinäänkin askartelemaan.  Noin kello 18.00 on aika siivota askartelut ja lelut, laulaa iltalaulu ja rukoilla kerhorukous. Korttipaja ja kerho päättyy vapaaehtoisten laittamaan iltapalaan.

Korttipajan vuoksi kerhoaika on poikkeuksellisesti klo 16-19.

Syyskauden iltaperhekerhot ovat  1.9., 6.10., 3.11. ja 24.11.

Sydämellisesti tervetuloa vauvasta vaariin!

Wanha

Perhekerho

Perhekerhossa tapaat muita alueen lapsiperheitä, voit luoda uusia tuttavuuksia ja lapset voivat saada uusia leikkikavereita.