KAAPELI-yhteisövalmennus

KAAPELI-yhteisövalmennus

Sauvon Pappila

Ilmoittautuminen on päättynyt

KAAPELI-yhteisövalmennuksen tavoitteena on löytää paikallista yhteisöllisyyttä ja yhteisöä vahvistavia toimintoja ja niiden toteuttamiseen sitoutuvia ihmisiä. Valmennus on nelipäiväinen ja maksuton. (CABLE – Community Action Based Learning for Empowerement)

KAAPELI* yhdistää!

Haluatko tehdä Sauvosta ja Karunasta vielä paremman paikan asua ja elää?

Haluatko edistää yhteisöllisyyttä? Haluatko tehdä jotakin uutta paikkakunnallamme, uutta, jota olet itse ollut löytämässä? Tai kehittää jo olemassa olevaa?

Tule KAAPELI*-valmennukseen!

Valmennus on nelipäiväinen, ti 22.10., to 24.10. sekä ti 5.11. ja to 7.11.; klo 9-15 jokaisena päivänä.

Valmennus on maksuton, ja seurakunta tarjoaa aamiaiset, lounaat ja iltapäiväkahvit.

Vetäjinä ovat TD Kalle Elonheimo ja TM Eliisa Lehti.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 4.10.

Kalle Elonheimolle, puh. 044 7735881, kalle.elonheimo@evl.fi ( ilmoittautumiset mieluiten sähköpostitse, yhteystiedot ja mahd. ruokavalio mainittava).

* CABLE – Community Action Based Learning for Empowerement – tavoitteena on löytää paikallista yhteisöllisyyttä ja yhteisöä vahvistavia toimintoja ja niiden toteuttamiseen sitoutuvia ihmisiä.

Sauvo-Karunan kirkkoalue

Sauvo-Karunan kirkkoalueen vastuuryhmän sihteeri

Sauvon seurakuntatalo

Pyhän Klemensin laulajat, harjoitus

Sekakuoron harjoitus klo18.00-19.15 Sauvon srk-talolla.

Mikaelintalo

Ruska-kuoron harjoitukset

Ruska-kuoro on vanhemman väen kuoro.

Wanha

Kaffetassi

Aikuisten kohtaamispaikka perjantaisin Wanhalla.