Agricola-kävely lukutaidon puolesta

Paimion kirkolta Piikkiön kirkolle

Agricola-kävely lukutaidon puolesta – Paimiosta Piikkiöön Mukaan voi liittyä matkalta. Lähtöhartaus Paimion kirkossa klo 10. Ilmoittautumiset to klo 8-9.45 Hannu Holma, 0500-882315.

Agricola-kävely Pernajasta Turkuun kunnioittaa Mikael Agricolaa.  Torstaina 3.10. patikoidaan 12. osuus Paimiosta Piikkiöön.

Paikalliset olisivat oikein tervetulleita mukaan.

Mikäli joku olisi kiinnostunut osallistumaan, ilmoittautuminen tekstiviestillä kävelyn ohjaajan Hannu Holman numeroon 0500-882315 to 3.10. klo 8-9.45 on riittävä.  Pienen lähtöhartauden (klo 10) jälkeen ryhdytään patikoimaan Piikkiötä.
Agricola-kävelyn viimeinen osuus Piikkiöstä Turun tuomiokirkolle patikoidaan perjantaina 4.10. Kävelijät lähtevät Piikkiön kirkolta klo 9, ja arkkipiispa ottaa heidät vastaan Tuomiokirkolla klo 13.
Matkan varrelta mukaan liittyvät ilmoittautuneet voivat seurata kävelyn kulloistakin sijaintia Whatsupista. Kaikkienhan ei tarvitse kulkea koko matkaa.

Agricola-kävely Pipliaseuran sivuilla

Suomen Pipliaseura