Agricola-kävely lukutaidon puolesta

Halikon kirkolta Kuninkaantietä Paimion kirkolle

Agricola-kävely lukutaidon puolesta (Pipliaseura) – Halikosta Kuninkaantietä Paimioon. Mukaan voi liittyä matkalta. Lähtöhartaus Halikon kirkolla klo 10, saapuminen Paimion kirkolle n. klo 18. Ilmoittautumiset la klo 8-9.45 Hannu Holma, 0500-882315.

Suomen Pipliaseura kunnioittaa Mikael Agricolaa järjestämällä 12 etapin kävelyn Pernajasta Turkuun. Lauantaina 14.9. patikoidaan Vanhaa kuninkaantietä 11. osuus Halikosta Paimioon.

Paikalliset olisivat oikein tervetulleita mukaan.

Mikäli joku olisi kiinnostunut osallistumaan, ilmoittautuminen tekstiviestillä kävelyn ohjaajan Hannu Holman numeroon 0500-882315 la 14.9. klo 8-9.45 on riittävä. Hän on Halikon kirkolla 9.45. Pienen lähtöhartauden (klo 10) jälkeen ryhdytään patikoimaan Vanhaa kuninkaantietä kohti Paimiota.
Matkan varrelta mukaan liittyvät ilmoittautuneet voivat seurata kävelyn kulloistakin sijaintia Whatsupista. Kaikkienhan ei tarvitse kulkea koko matkaa. Arvioitu saapumisaika Paimion kirkolle on noin klo 18.

Agricola-kävely Pipliaseuran sivuilla

Suomen Pipliaseura