Seurakuntavaalien logo uskottu toivottu rakastettu

Seurakuntavaalien ehdokkaat

Paimion seurakunnan syksyn 2022 seurakuntavaalien ehdokkaat ehdokaslistoittain löytyvät tältä sivulta. Tarkempaa tietoa ehdokkaasta saat klikkaamalla ehdokkaan kohdalla linkkiä vaalikone, mikäli ehdokas on vastannut vaalikoneen kysymyksiin.

I Tulkaa kaikki valitsijayhdistys

Riitta Rantanen, Timo Virta, Heli Vuorela, Kenneth Finnholm, Raija Högmander, Eeva-Kaarina Sundberg, Pekka Toivonen, Jonna Henninen.

II Keskusta ja sitoutumattomat valitsijayhdistys

Erja Alander, Jaana Elo, Katriina Ervelä, Jarmo Heimo, Martti Heurlin, Harri Joukas, Niklas Kallio, Kristina Karlsson, Pirjo Kemppainen, Jaakko Kivisaari, Nina Koivisto, Juha Kuopila, Santeri Pessi, Pasi Pöri, Pauli Rastas, Terhi Reponen, Marika Ruohonen, Vertti Silver, Janina Sippola, Timo Sjöblom, Satu Tuominen.

IV Yhteinen seurakuntamme valitsijayhdistys

Pipsa Allén, Rauno Berg, Lauri Harkia, Elina Järvinen, Jenni Lehmus, Mari Lehtikankare-Toivonen, Laura Liikkanen, Päivi Liimatainen, Riikka Salminen, Ida-Maria Tanhua, Katja Tiittanen, Harri Vuorinen.

III Yhteis-kristillinen valitsijayhdistys

Martti Heikkilä, Eeva Heurlin, Helme Högblom, Silvia Koski, Ritva Numminen, Ossi Suomi, Kaarina Tammi, Kirsi Taskinen, Jouni Ylitalo.