Tervetuloa Paimion seurakunnan rippikouluun 2021

Paimion seurakunta järjestää vuonna 2021 seitsemän eri rippikoulua. Leireistä yksi on laskettelurippikoulu, yksi on päivärippikoulu, loput viisi ovat rippileirejä seurakunnan leirikeskuksessa.

Kaikkiin rippikouluihin kuuluu leirijakson lisäksi teemapäivät:
musapäivä, diakoniapäivä ja ehtoollisopetus.
Tarkemmat aikataulut saat tietää omalta rippikouluopettajaltasi.

Rippikouluvaihtoehdot

Laskettelurippikoulu 20.-27.2.2021 peruttiin koronatilanteen takia. Leiri pidetään normaalina leirinä heinäkuussa 2021.

Kaupunkirippikoulu kesällä 7.-11.6.2021 sekä 14.6. 2021

Kaupunkirippikoulu pidetään päivärippikouluna heti kesäloman alettua maanantaista perjantaihin sekä seuraavan viikon maanantaina pääasiassa Wanhalla seurakuntatalolla (Pyölintie 3). Päivärippikoulu sisältää myös yhden Rantalapäivän sekä yhden retkipäivän. Konfirmaatio on 20.6.2021 klo 10 Paimion kirkossa. Päivärippikoulu on maksuton.

Kesäleirit Rantalan leirikeskuksessa

Paimion seurakunnan leirikeskus Rantalassa järjestetään ensi kesänä viisi leiriä. Rantala 1 sisältää kaksi opetuspäivää Sauvossa, muut Rantalan rippikoulut sisältävät kaksi opetuspäivää Paimiossa.

Rantalassa järjestettävien rippileirin hinta on 100 euroa.
Hinta on kokonaiskustannus, joka sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, rippikouluun sisältyvät retket ja tapahtumat, majoituksen ja ruokailut sekä paluumatkan leirikeskuksesta.

Rippikoulujen aloituspäivä oli sunnuntaina 25.10.202  Paimion kirkossa

Kaikkiin rippikouluihin kuuluu leirijakson lisäksi teemapäivät: musapäivä, diakoniapäivä ja ehtoollisopetus.
Tarkemmat aikataulut saat tietää omalta rippikouluopettajaltasi.

Ilmoittautuminen rippikouluun
On päättynyt

Soita tai laita sähköpostia, jos olet epävarma jostakin!

• Hannu Nurmi, puh. 050 3428 095
  • Rita Smolander, puh. 044 0660 921
  • Risto Räty, puh. 044 0660 924

Ei voimassa olevaa ilmoittautumista