Ilmoittautuminen rippikouluun

Rippikoulu kestää kaikkiaan noin puoli vuotta. Syksyn ja kevään aikana osallistutaan seurakunnan toimintaan ja erilaisiin teemapäiviin sekä kokoonnutaan joitakin kertoja oman ryhmän kanssa. Rippikoulun leirijakso (päivärippikoulussa päiväleiri) sijoittuu yleensä kesään. Rippikoulu huipentuu konfirmaatioon.

Ilmoittautuminen rippikouluun tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Tarkempia tietoja eri vaihtoehdoista saat Rippikoulu 2020-sivulta tästä linkistä.

Ohjeita

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Valitse rippikouluvaihtoehdoista ensisijaiseksi toiveeksi se, johon eniten haluat. Valitse myös muut vaihtoehdot, jos ensisijaista toivettasi ei syystä tai toisesta pystytä toteuttamaan.

Rippikouluun on ilmoittauduttava viimeistään 29.9.2019

Tietosuojasta

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon sekä laskuttamiseen.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat nuorisotyönohjaajat Hannu Nurmi, puh. 050 3428 095 ja Rita Smolander, puh. 044 0660 921.

Rippikouluun ilmoittautuminen
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.