Rippikoulut vuonna 2020

Paimion seurakunnassa järjestetään vuonna 2020 kaiken kaikkiaan kahdeksan rippikoulua, joista kuusi on leirimuotoisia.

Päivärippikoulu hiihtolomalla 15.-21.2.

Päivärippikoulu pidetään hiihtolomalla alkaen lauantaina 15.2. jatkuen perjantaihin 21.2. päivisin noin klo 9-15.00 Kokoontumispaikkana pääasiassa Wanha seurakuntatalo (Pyölintei 3, Paimio) Konfirmaatio harjoitus 7.3. ja Konfirmaatio 8.3. Paimion kirkossa. Päivärippikoulu on maksuton.

Päivärippikoulu 1.-8.6.

Päivärippikoulu pidetään heti kesäloman ensimmäisellä viikolla 1.-8.6. päivisin noin klo 9-15.00 Kokoontumispaikkana pääasiassa Wanha seurakuntatalo (Pyölintie 3, Paimio). Konfirmaatio on 14.6. klo 10 Paimion kirkossa. Päivärippikoulu on maksuton.

Laskettelurippikoulu 15-22.2.

Lasketteluripari Aholansaaressa järjestetään hiihtolomalla yhdessä Liedon seurakunnan kanssa.

Ennen leirijaksoa pidetään muutama ryhmän yhteinen kokoontuminen, joista osa on Liedossa, osa Paimiossa. Leirijakso Aholansaaressa, Nilsiässä on 15.–22.2.2020. Aholansaari on nykyaikainen leiri- ja lomakeskus, mutta myös historiallinen Paavo Ruotsalaisen kotisaari, joka sijaitsee kivenheiton päässä Tahkon matkailualueesta. Leirin ohjelmaan sisältyykin laskettelua tai hiihtoa Tahkovuorella.

Lisää tietoa: www.aholansaari.fi ja www.tahko.fi !  Konfirmaatio on 1.3. klo 10 Paimion kirkossa. Leirin hinta on 140 euroa (muilta kuin Paimion seurakunnan jäseniltä 165 euroa.) Hissilippu (n. 100 euroa ) ei sisälly hintaan.

Kesäleirit Rantalassa

Paimion seurakunnan omassa leirikeskuksessa Rantalassa meren rannalla järjestetään kesällä viisi leiriä.

• Rantala I 1.-8.6. konfirmaatio 14.6. klo 12.30 Sauvon kirkko
  • Rantala II 10.–17.6. konfirmaatio 28.6. klo 10 Paimion kirkko
  • Rantala III 29.6.-6.7. konfirmaatio 12.7. klo 10 Paimion kirkko
  • Rantala IV 7. – 14.7. konfirmaatio 19.7. klo 10 Paimion kirkko
  • Rantala V 15.-22.7. konfirmaatio 26.7. klo 10 Paimion kirkko

Leirin hinta on 100 euroa.

Hinta on kokonaiskustannus, joka sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, rippikouluun sisältyvät retket ja tapahtumat sekä matkat, majoituksen ja ruokailut leirijaksolla.

Kaikkiin rippikouluihin kuuluu leirijakson lisäksi teemapäiviä syksyn ja kevään mittaan, tutustumista seurakunnan toimintaan sekä yhteisiä tapahtumia. Tarkemmat aikataulut saat tietää omalta rippikouluopettajaltasi.

Jos sinulla on kysyttävää, soita tai laita sähköpostia!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Ilmoittautuminen rippikouluun-sivulla  tästä linkistä.