Rippikoulu 2019

ILMOITTAUTUMISAIKA VUODEN 2019 RIPPIKOULUIHIN ON PÄÄTTYNYT.

Mikäli haluat vielä mukaan (olet esimerkiksi juuri muuttanut toiselta paikkakunnalta) ota yhteys nuorisopastori Tuija Mäkivalliin tai nuorisotyönohjaaja Hannu Nurmeen. Yhteystiedot sivun oikeassa alakulmassa.

Rippikoulut vuonna 2019

Päivärippikoulu 3.-7.6.

Päivärippikoulu pidetään heti kesäloman ensimmäisellä viikolla 3.-7.6. Kokoontumispaikkana pääasiassa Wanha seurakuntatalo (Pyölintie 3, Paimio). Konfirmaatio on 9.6. klo 10 Paimion kirkossa. Maksuton.

Laskettelurippikoulu 16.-23.2.

Lasketteluripari Aholansaaressa järjestetään hiihtolomalla yhdessä Liedon seurakunnan kanssa.

Ennen leirijaksoa pidetään muutama ryhmän yhteinen kokoontuminen, joista osa on Liedossa, osa Paimiossa. Leirijakso Aholansaaressa, Nilsiässä on 16.–23.2.2018. Aholansaari on nykyaikainen leiri- ja lomakeskus, mutta myös historiallinen Paavo Ruotsalaisen kotisaari, joka sijaitsee kivenheiton päässä Tahkon matkailualueesta. Leirin ohjelmaan sisältyykin laskettelua tai hiihtoa Tahkovuorella.

Lisää tietoa: www.aholansaari.fi ja www.tahko.fi !  Konfirmaatio on 3.3. klo 10 Paimion kirkossa. Leirin hinta on 140 € (muilta kuin Paimion seurakunnan jäseniltä 165 €.) Hissilippu (n. 100 € ) ei sisälly hintaan.

Kesäleirit Rantalassa

Paimion seurakunnan omassa leirikeskuksessa Rantalassa meren rannalla järjestetään kesällä viisi leiriä.

• Rantala I 3.-10.6. konfirmaatio 16.6. klo 12.30 Sauvon kirkko
  • Rantala II 12.–19.6. konfirmaatio 30.6. klo 10 Paimion kirkko
  • Rantala III 2.-9.7. konfirmaatio 14.7. klo 10 Paimion kirkko
  • Rantala IV 10. – 17.7. konfirmaatio 21.7. klo 10 Paimion kirkko
  • Rantala V 18.-25.7. konfirmaatio 28.7. klo 10 Paimion kirkko

Leirin hinta on 100 €

Hinta on kokonaiskustannus, joka sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, rippikouluun sisältyvät retket ja tapahtumat sekä matkat, majoituksen ja ruokailut leirijaksolla.

Kaikkiin rippikouluihin kuuluu leirijakson lisäksi teemapäiviä syksyn ja kevään mittaan, tutustumista seurakunnan toimintaan sekä yhteisiä tapahtumia. Tarkemmat aikataulut saat tietää omalta rippikouluopettajaltasi.

Jos sinulla on kysyttävää, soita tai laita sähköpostia!