Ilmoittautumisohjeita rippikouluilmoittautumiseen

Paimion seurakunta on siirtynyt uuteen ilmoittautumisjärjestelmään. Uutuutena ovat mm. kaverikoodi, vahvistusviesti 1. huoltajan sähköpostiin ilmoittautumisesta, ym.

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on avoinna 18.9.2023 klo 9 - 11.10.2023 klo 24. Ilmoittautumisjärjestys ei vaikuta ryhmävalintoihin, joten voit tehdä ilmoittautumisen kaikessa rauhassa. Kun ilmoittautumisaika on päättynyt, poistuu lomake verkosta.
Muista siis ilmoittautua ajoissa!

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä linkistä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vahvistus sähköpostiin

Kun olet ilmoittautunut, lähetetään ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun 1. huoltajan sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on onnistunut. Viestissä on ilmoitetut tiedot. Jos huomaat niissä virheitä, laita korjauspyyntö sähköpostitse osoitteeseen paimio.srk@evl.fi, niin tieto korjataan. Samoin, jos joku tieto muuttuu ilmoittautumisen jälkeen, laita siitä tieto sähköpostitse osoitteeseen paimio.srk@evl.fi

Kaverikoodi

  • Kaverikoodia on mahdollista käyttää yhden kaverin kanssa. Jos haluatte käyttää kaverikoodia, sopikaa kaverin perheen kanssa koodin käytöstä, ennen kuin täytätte ilmoittautumislomaketta.
     
  • Se kumpi kavereista on ensimmäinen ilmoittautuja, saa 1. huoltajalle lähetetyssä vahvistusviestissä kaverikoodin, jonka voi antaa yhdelle kaverille. 
     
  • Jos olet jo saanut koodin kaveriltasi, täytä se ilmoittautuessa kaverikoodikenttään, jolloin ryhmätoiveet täyttyvät automaattisesti samoiksi kaverin kanssa. Huom! et voi muuttaa omia toiveitasi, jos käytät kaveriltasi saamaasi kaverikoodia. Kun käytät kaverilta saatua kaverikoodia, sinulle ei muodostu uutta omaa kaverikoodia.
     
  • Keskenään kaverikoodatut nuoret pääsevät mitä todennäköisimmin samaan rippikouluryhmään. Muut ryhmätoiveperustelut voit kirjoittaa kohtaan "Perustelu, miksi haluat juuri valitsemillesi ripareille".