Hakulomake isoseksi seurakunnan leireille 2021

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lopuksi Lähetä-ruutua.

HUOM! Kun olet klikannut Lähetä-ruutua, scrollaa avautunut sivu alas asti. Sivun lopussa olevasta infosta näet, että tietojen ilmoittaminen on onnistunut.

Isoshakemus 2021

Hakulomake isoseksi

Isoshakemus 2021

Tällä lomakkeella haetaan isoseksi Paimion seurakunnan leireille 2021

Syötä syntymäaika muodossa pp.kk.vvvv. ÄLÄ tietoturvasyistä laita tähän henkilötunnustasi.
Kerro, miten olet osallistunut seurakunnan toimintaan.
Isospaikat. Voit valita useamman vaihtoehdon.
Laita valitsemasi Isospaikat mieluisuusjärjestykseen, esim. 11, 6, 8, 2. Erottele numerot pilkulla.
K-18 paikat. Voit valita useamman vaihtoehdon.
Laita valitsemasi K-18 paikat mieluisuusjärjestykseen, esim. 13, 6, 8, 2. Erottele numerot pilkulla.
Osaan säestää lauluja
Jos vastasit edelliseen "jollain muulla soittimella" laita tähän, millä soittimella.
Pystyn vastaamaan leirin musiikista (vetämään lauluja iltaohjelmissa, jumiksissa jne.)
Hallitsen
Tupakointi
Tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus
Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus annettujen tietojen käsittelyyn. Annettuja tietoja käytetään seurakunnan ja hakijan väliseen yhteydenpitoon.