Perheleiri

Paimion seurakunta järjestää perheleirejä. Leirit pidetään pääsääntöisesti seurakunnan omassa leirikeskuksessa.

Loppukesän perheleiri on pe 23.- su 25.8. Työntekijöistä mukana Sirkku Jutta ja Rasa.
Leiri on täynnä!

Leiri pidetään Rantalan leirikeskuksessa (Hirvonpääntie 560).

Mikä on perheleiri??

Perheleiri on yhtä kuin valmis ruokapöytä, merimaisema, yhdessäoloa, saunomista, rentoutumista.. Ohjelmassa on mm. luontotaidetta, leikkivarjoliikuntaa, askartelua sekä hartaushetket.

Perheleiri alkaa perjantaina klo 18 päivällisellä ja päättyy sunnuntaina klo 11.30 lounaaseen

Leirikirje

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ja turvallisuusinfo sähjöpostitse ennen leirin alkua.

Majoittuminen

Rantalassa yövytään majoitusrakennuksessa omissa huoneissa. Huóneissa on kerrossängyt, vuodepaikkoja huoneessa 4. Huoneissa ei ole omia suihkuja. Yhteiset suihku- ja wc-tilat ovat majoituskäytävän päässä.
Leirikeskuksessa ei ole vauvasänkyjä.
Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Matkat kuljetaan omin kyydein.

Leirin hinta 1-3 vrk

• Aikuinen 25 e
  • Lapsi 3-6 v. 13 e
  • alle 3 v.maksutta.

Hinnat koskevat Paimion seurakunnan jäseniä. Hinnat ovat leirin kokonaishintoja riippumatta siitä, osallistuuko kaikkiin ruokailuihin tai ei. Sisaralennuksia saa, jos perheestä osallistuu useampi 7-16 v. lapsi. Kirkkoon kuulumattomilta kaksinkertainen maksu.

lapsi- ja perhetyö

Lapsi- ja perhetyön työalavastaava, kasvatuksen vastuuryhmän sihteeri