Ilmoittautuminen päiväkerhoon

Paimion seurakunnan päiväkerhoryhmiin ilmoittaudutaan tällä sivulla olevalla sähköisellä lomakkeella viimeistään 23.5. 2021. Päiväkerho alkaa elokuussa ja kestää seuraavan vuoden toukokuuhun.

Kerhoryhmiin voivat ilmoittautua vuosina 2016-2019 syntyneet lapset.

Kerhoryhmät ja kerhoajat

Pääsääntöisesti lapsi sijoittuu omaa ikäkauttaan vastaavaan ryhmään, jolloin kerhoajat ovat

• 2-3 -vuotiailla kaksi tuntia kerran viikossa perjantaiaamupäivisin. Ryhmä kokoontuu vain Paimiossa.
    Ryhmään otetaan lapset ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Lapsi saa ryhmään jonotuspaikan, mikäli ryhmä on täynnä. Paikan vapautuessa lapsen huoltajaan otetaan yhteyttä.

• 3-5-vuotiailla  kolme tuntia kaksi kertaa viikossa. Kun ilmoittautuneiden kokonaismäärä on selvillä, muodostetaan ryhmät ja päätetään kerhopäivät.

Kerhopaikat

Kerhoja pidetään Paimiossa Paltan kerhotalossa ja Sauvossa seurakuntatalossa
Huom! 3-5-vuotiaiden Sauvon ryhmään hakevat kuljetuslasten vanhemmat järjestävät ja kustantavat itse mahdollisesti tarvittavan taksikyydin.

Päiväkerhot ovat maksuttomia. Päiväkerhoon voivat ilmoittautua kaikki lapset, sekä seurakuntaan kuuluvat että seurakuntaan kuulumattomat.

Kerhopaikasta tulee tieto ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kesäkuun alkupuolella. Jos et ole antanut sähköpostiosoitettasi, tulee kerhopaikkaa tiedustella kesäkuun alussa Jutta Lahtiselta, puh. 044 7735 884.

Tiedustelut

Päiväkerhoista voit tiedustella lastenohjaaja Jutta Lahtiselta, puh. 044 7735 884 tai jutta.lahtinen(at)evl.fi

HUOM! Kun olet klikannut Lähetä-ruutua, scrollaa avautunut sivu alas asti. Sivun lopussa olevasta infosta näet, että tietojen ilmoittaminen on onnistunut.

Mikäli et ota kerhopaikkaa vastaan, ilmoitathan siitä viipymättä sähköpostitse osoitteisiin jutta.lahtinen(at)evl.fi ja mari.jalava(at) evl.fi

Tietosuojasta

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan päiväkerhoon ilmoitetun huoltajan/hoitajan ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.
Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun kerhovuosi on päättynyt tai ilmoittautuneen ilmoitetaan päättävän päiväkerhossa käymisen.

Paimion seurakunnan perhetyön tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerhoilmoittautuminen 2021

Lomakkeella ilmoittaudutaan seurakunnan päiväkerhoon kerhovuodeksi 2021-22.

Ilmoittautuminen seurakunnan päiväkerhoon

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan seurakunnan päiväkerhoon. Kerhopaikkaa voi hakea vuonna 2016-19 syntyneelle lapselle.

Lapsen tiedot

Täytä päiväkerhoon ilmoitettavan lapsen tiedot

Merkitse syntymäaika pp.kk.vvvv. Huom! Tietoturvasyistä ÄLÄ laita tähän lapsen henkilötunnusta.
Kerhoryhmä, johon lapselle haetaan paikkaa
Kerhopäivät ja -ajat selviävät, kun tiedetään, montako lasta on päiväkerhoihin hakenut.
Huoltajien tiedot

Täytä vähintään 1. huoltajan tiedot.

Kirjoita tähän huoltajan puhelinnumero, josta varmasti tavoitetaan kerhoaikana.
Hoitajan tiedot

Tähän hoitajan tiedot, mikäli lapsi on esimerkiksi perhepäivähoidossa tai lapsen tuo tai hakee joku muu, kuin lapsen huoltaja.

Suostumus tietojen käsittelyyn
Tällä lomakkeella annettuja tietoja käytetään seurakunnan ja kodin väliseen yhteydenpitoon.