Ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoihin (7-14 v.)

Allaolevalla lomakkeella voit ilmoittautua Paimion seurakunnan kouluikäisten kerhoihin. Valitse listalta haluamasi kerho. Täytä lomake huolellisesti.

Mikäli ilmoittautuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa (Eu-tietosuoja-asetus)

Lähettämällä ilmoittautumisen ilmoittaja antaa suostumuksensa antamiensa tietojen käyttöön.
Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon.

Nuorisotyön tietosuojaseloste

Lisätiedot Rita Smolander, puh. 044 0660 921.

Ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoon

Huom! jokaiseen kerhoon tulee ilmoittautua erikseen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.