Ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoihin (7-14 v.)

Tällä sivulla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua Paimion seurakunnan kouluikäisten kerhoihin. Valitse listalta haluamasi kerho. Täytä lomake huolellisesti. lisätietoja voit kysellä rita.smolander(at)evl.fi

Ilmoittautumisessa on sivuston julkaisualustan päivityksestä johtuen tauko 17.-19.2. Ilmoittautua voi jälleen, kun uusi ilmoittautumislomake ilmestyy sivuille.
Lisätietoa julkaisualustan päivityksestä saat tästä linkistä.

Tietosuojasta

Jos osallistuja on alle 13 vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty tai kun henkilö ilmoittaa lopettavansa kerhossa käynnin.

Nuorisotyön tietosuojaseloste

Lisätietoja kouluikäisten kerhoista antaa Rita Smolander, puh. 044 0660 921.

Ilmoittautuminen kouluikäisten kerhoon

Huom! jokaiseen kerhoon tulee ilmoittautua erikseen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.