Synttärijuhla 5-vuotiaille

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut, tänä vuonna viisi vuotta täyttänyt tai täyttävä seurakuntalainen, yhteiseen synttärijuhlaan. Juhlia vietämme lauantaina 9.10.2021.

Juhlien ohjelma

Juhla päättyy Rantalassa klo 13.  Huom! Pukeudu sään mukaisesti.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Huomioithan, että lapsen mukana voi tulla vain yksi aikuinen.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Tilaisuuteen ei voi osallistua, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Tervetuloa!

Lastenohjaajat

Tietosuojasta

Kun osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen huoltajan ja/tai mukaan tulevan aikuisen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Ilmoittautuminen päättynyt!

TIlaisuuteen ilmoittautuminen päättynyt.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

TIlaisuuteen ei voi enää ilmoittautua.

Ilmoittautuminen on päättynyt.