Synttärijuhla 5-vuotiaille

Kotiseurakuntasi kutsuu Sinut, tänä vuonna viisi vuotta täyttänyt tai täyttävä seurakuntalainen, yhteiseen synttärijuhlaan. Juhlia vietämme sunnuntaina 4.10.2020 klo 16 alkaen Sauvossa.

Juhlien ohjelma

• juhla alkaa sunnuntaina 4.10.2020 perhemessulla klo 16 Sauvon kirkossa,
  • perhemessun jälkeen siirtyminen Sauvon seurakuntatalolle päivälliselle (Pappilantie 2).
  • yhteistä ohjelmaa
  • kakkukahvit ja mehut

Juhla kestää kokonaisuudessaan noin kaksi tuntia.
Kotiseurakunnaltasi saat juhlassa myös lahjan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ruoka-aineallergioineen 20.9. mennessä tällä sivulla olevalla lomakkeella.
Juhlaan kutsutaan päivänsankari aikuisen seurassa.

Tervetuloa!

Lastenohjaajat

Tietosuojasta

Kun osallistuja on alle 13-vuotias, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa.

Ilmoittautumisessa annettuja tietoja käytetään tarvittaessa ainoastaan ilmoittautuneen ja seurakunnan väliseen yhteydenpitoon. Annetut tiedot poistetaan järjestelmistä, kun tilaisuus, jota ilmoittautuminen koskee, on pidetty.

Ilmoittautuminen 5-vuotiaiden synttäreille

Ilmoittautumislomake 5-vuotissynttäreille

Ilmoittautuminen tänä vuonna 5-vuotta täyttäneiden ja täyttävien juhlaan sunnuntaina 4.10.2020 klo 16.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua su 4.10.2020 klo 16 pidettävään 5-vuotiaiden synttärijuhlaan.

Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus lomakkeella annettujen tietojen käsittelyyn.