Avoimet työpaikat Paimion seurakunnassa

Suntion työsuhde

Paimion seurakunnassa on avoinna suntion työsuhde.

Edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytämme suntion ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Hakijoilta odotamme kirkon toiminnan ja kirkollisten toimitusten tuntemusta, asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja turvallisuustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja.

Työsuhteen tehtävistä ja työajoista

Suntion päätehtävinä ovat jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnallisten tapahtumien järjestämiseen liittyvät käytännön tehtävät ml. kirkkotilan siivous. Päätehtävän ohella suntiolle osoitetaan työtehtäviä hautaustoimessa, kiinteistöjen huollossa tai keittiötoimessa.

Suntio työskentelee pääsääntöisesti Paimion kirkossa, seurakuntataloilla ja hautausmailla, mutta myös sijaistaa Sauvossa ja Karunassa. Suntion esimiehenä toimii kiinteistötyön työalavastaava. Työaika tehtävässä on 116,25 tuntia/3 vkon jaksossa. Työssä painottuu viikonloppu- ja iltatyö.

Palkkaus

Suntion toimen palkkaus on sijoitettu vaativuusryhmään 401, jossa peruspalkka täydestä työajasta on 1.911,09 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosidonnaista palkanosaa työkokemuksen perusteella (enintään 15 % peruspalkasta).
Suntion tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakeminen

Hakuaika to 5.9.–pe 20.9.2019 klo 13.00.

Haastattelu pidetään ti 24.9.

Hakemus osoitetaan Paimion seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitteeseen

Paimion seurakunta
kirkkoneuvosto
Pyölintie 3, 21530 PAIMIO

tai sähköisesti osoitteeseen
henna.ahtinen(at)evl.fi

Merkintä ”suntion työnhaku” tulee näkyä kuoressa tai sähköpostin otsikossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

• talouspäällikkö Henna Ahtinen, puh. 044 7373 511 ja
  • kiinteistötyön työalavastaava Liisa Tommila, puh.050 4390 430.