Kirkkoherranvaalin vaalipaneelikysymys

Seurakunta järjestää vaalipaneelin tiistaina 17.8.2021 klo 18 alkaen Paimion kirkossa. Vaalipanelin juontajaksi on kutsuttu Kunnallislehden päätoimittaja Taina Tukia.  Vaalipaneelitilaisuus on avoin kaikille.

Mahdolliset koronarajoitukset saattavat vaikuttaa, montako henkilöä kirkkoon voidaan ottaa. Vaalipaneelitilaisuus striimataan suorana seurakunnan YouTube-kanavalla. Linkki striimiin tulee lähempänä tilaisuuden alkamisajankohtaa.

Kysymyksiä seurakuntalaisilta

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille. Kysymyksen esittäminen tapahtuu joko tällä sivulla olevalla lomakkeella  tai lähettämällä kysymys postitse osoitteeseen

Paimion seurakunta

kirkkoherranvaalipaneeli

Pyölintie 3

21530  PAIMIO

Kysymys on toimitettava seurakuntaan viimeistään tiistaina 10.8.2021.

Seurakuntalaisen kysymys kirkkoherranvaalin panelisteille

Tällä lomakkeella voit lähettää kysymyksesi tiistain 17.8.2021 klo 18 alkavaan kirkkoherranvaalin paneelikeskusteluun.

Nimi tulee vain seurakunnan tietoon. Nimeä ei mainita paneelitilaisuudessa.
Suostumus tietojen käsittelyyn
Annan suostumukseni antamieni henkilötietojen käsittelyyn. (Eu-tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus). Henkilötieto tulee ainoastaan seurakunnan käyttöön eikä tietoa jaeta edelleen.