Kirkkoherranvaali 2021

Paimion seurakunnassa valitaan vaaleilla uusi kirkkoherra nykyisen kirkkoherran jäädessä eläkkeelle loppuvuodesta 2021. Kirkkoherranvaali on välillinen eli kirkkoherran valitsee seurakunnan kirkkovaltuusto.

Haku kirkkoherran virkaan on päättynyt 19.3.2021 klo 15.

Paimion seurakunnan kirkkoherran virkaa ovat hakeneet seuraavat seitsemän hakijaa:

Pöytyän seurakunnan kappalainen Juha Dubbe, Paimion seurakunnan kappalainen, TT Kalle Elonheimo, Martinkosken seurakunnan kirkkoherra Tapio Hietalahti, Enontekiön seurakunnan seurakuntapastori Heli Kinisjärvi, Salon seurakunnan kappalainen Miika Rosendahl, Paimion seurakunnan vs. seurakuntapastori Risto Räty ja Liedon seurakunnan seurakuntapastori Outi Tukia-Takala.

Tuomiokapituli on haastatellut hakijat 31.3.2021. Kirkkoherran valitaan välillisellä vaalilla kirkkovaltuustossa.

Päivitys: Heli Kinisjärvi on peruuttanut hakemuksensa.