Kesätyöntekijöitä leirikeskukseen

Paimion seurakunnan leirikeskuksessa  on avoinna kaksi kesätyöpaikkaa ajalla 1.6.-8.8.2021

Ensimmäinen paikka on ajalle 1.6.-31.7. ja toinen paikka ajalle 1.6.-8.8.

Työ sisältää pääasiallisesti keittötyötä (ruuan valmistus, esillelaitto ja tiskaus) sekä kiinteistöjen siivousta. Hakijalta edellytetään hygieniapassia.

Seurakunnan leirikeskus Rantala sijaitseen Paimionlahden rannalla Hevonpäässä. Leirikeskus on käytännössä koko kesän seurakunnan omassa leirikäytössä.

Kesätyötä haetaan tällä sivulla olevalla hakulomakkeella. Täytä lomake huolellisesti ja klikkaa lopuksi Lähetä-ruutua. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

HUOM! Kun olet klikannut Lähetä-ruutua, vieritä avautuva sivu alas asti, niin näet ilmoituksen, että vastauksesi on lähtenyt.

Lomake on lähetettävä viimeistään 28.2.2021.

Lisätietoja antaa Liisa Tommila, 050 439 0430, liisa.tommila(at)evl.fi.

Leirikeskuksen kesätyöpaikka

Rantala kesätyö

Leirikeskuksen kesätyöpaikka

Tällä lomakkeella haetaaan kesätyöpaikkaa Paimion seurakunnan Rantalan leirikeskukseen.

Tietoturvasyistä ÄLÄ kirjoita tähän henkilötunnustasi.
Kirjoita tähän uskontokunta, jos vastasit edelliseen: muu uskontokunta.
Valitse valikosta sinulle sopiva työaikajakso
Vastaa tähän, jos vastasit edelliseen Kyllä.